Croozer Trailor Kid Plus For 2 Click Crooz Blauw

Voor twee kinderen is er meer dan genoeg plaats in de ruime Croozer Kid Plus for 2. De fietskar heeft vering van Sylomer®. Zo lijken je kindjes op wolken te zweven. Ieder kind heeft zijn eigen zitje in de Croozer Kid Plus for 2. De zitjes kunnen worden aangepast aan de leeftijd van het kind, bijvoorbeeld met het babyzitje of met extra ondersteuning. Je kunt je Croozer gebruiken als fietsaanhanger, buggy of walker. Met de Croozer Kid Plus for 2 ben je zo flexibel als het maar kan. Je kunt hem b.v. gebruiken als fietsaanhanger. Met zijn stralende felblauwe kleur is hij ook perfect geschikt als stijlvolle buggy voor tijdens het shoppen. Of je neemt hem mee als walker wanneer je gaat joggen, of een wandeltocht gaat maken. Alle 3 de sets zijn inclusief. Ombouwen gaat snel en zonder al teveel gedoe. Het is gemakkelijk mee te nemen en binnen enkele seconden klap je hem in en ook weer uit. Dankzij de grote kofferruimte kun je een heleboel boodschappen, speelgoed en/of kleding meenemen. Het unieke veringsysteem werkt net zo goed voor één baby (10 kg), als voor 2 zesjarigen (45 kg). Bovendien hoef jij daarvoor niets in te stellen! De veerhardheid past zich automatisch aan het gewicht aan. Door de uitstekende veringeigenschappen en de eersteklas demping zal je Croozer op een oneffen weg niet gaan slingeren of schommelen. Ook kortstondige extreme overbelasting kan je Croozer niet deren. Je kunt er dus op vertrouwen dat je kinderen comfortabel reizen, zonder schokken. Het meegeleverde weersomstandigheden- en insecten-hor beschermt je kinderen in de zomer tegen vuil en insecten en in de winter tegen wind en kou. In je Croozer Kid Plus for 2 kun je maximaal 45 kg laden. Je kinderen hebben genoeg plaats bij een schouderruimte van 35 cm, een hoofdhoogte van 65 cm en een beenruimte van 58 cm. De 3in1 Set bevat een fietsdisselstang met askoppeling, een buggywiel, een groot voorwiel (met voorvork) en een felgekleurde veiligheidsvlag. Op het robuuste veiligheidsframe zit 10 jaar gara

€ 798.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Fietsen Fietsaccessoires
Product
 

Thule Fietskar Chariot Cougar 1 Cycle Rood

Thule Chariot Cougar is de allround avonturier, een balans van eigenschappen en waarde waardoor hij een populaire keuze is voor veel actieve gezinnen. Inclusief fietstrailerset. Aerodynamisch ontwerp verbetert de mogelijkheid voor meerdere sportactiviteiten. Dwarsstang voor accessoires om accessoires op te zetten. Verstelbare ophanging voor een soepele en stabiele rit. Verstelbare HeightRight duwbeugels voor het gemak van de ouders. Click n' Store voor opslag van ombouwkits in de wagen zelf. Gedeeltelijke ventilatie voor optimale temperatuurregeling.

€ 815.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Fietsen Fietsaccessoires
Product
 

Thule Fietskar Chariot Cx2 Cycle Blauw

Thule Chariot CX levert topprestaties op het gebied van comfort, stijl en technologie voor het meest actieve gezin. Inclusief fietstrailerset. Aerodynamisch ontwerp verbetert de mogelijkheid voor meerdere sportactiviteiten. Verstelbare ophanging voor een soepele en stabiele rit. Ergonomische duwbeugels zijn ideaal om te joggen. Schijfremmen verhogen controle op het remmen op steil terrein. Volledige ventilatie via zijraam voor temperatuurregeling. Uitneembaar gevoerd zitje voor gemak van het kind. Dwarsstang voor accessoires om accessoires op te zetten. Click n' Store voor opslag van ombouwkits in de wagen zelf.

€ 1219.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Fietsen Fietsaccessoires
Product
 

Croozer Trailor Kid For 2 Click Crooz Groen

In de Croozer Kid for 2 is er genoeg ruimte voor twee kinderen. Verder kun je vrolijk gebruik maken van de uitrusting met drie verschillende transportmogelijkheden, waaronder: de fietsaanhanger, de buggy en de all-terrain walker. Dankzij de 3in1-functie kun je de groene Croozer gerust als praktische buggy gebruiken. De flexibele walker is perfect geschikt voor uitstapjes in de natuur en als aanhanger. Het innovatieve snelle inklapsysteem helpt je ook tijdens hectische dagen op schema te blijven. Uitgeklapt biedt de fietskar je alle bergruimte die je je kunt wensen en er is veel plaats voor extra kleding, de picknicktas en de zandspeeltjes. Van baby tot kleuter: kinderen zitten comfortabel en op hun gemak in de Croozer for 2. In de veilige en stabiel geconstrueerde kindercabine kunnen ze heerlijk achteroverleunen. Zachte zitjes zorgen voor de juiste ondersteuning, zodat ze ook gerust in slaap kunnen vallen. Alle in de Croozer gebruikte materialen zijn streng getest op eventuele schadelijke stoffen. Je groene fietsaanhanger heeft een insecten-hor / regenzeil, dat je kinderen onder alle weersomstandigheden beschermt. De Croozer Kid for 2 is geschikt voor een maximale belading van 45 kg. In de kar is er plek zat voor de kinderen: tot 31 cm schouderruimte, 65 cm hoofdruimte en 58 cm beenruimte. Dat zit natuurlijk supercomfortabel! Voor de disselstang met askoppeling krijg je ook een tweede koppeling. Dit is erg handig voor als je de aanhanger snel achter een andere fiets wilt hangen. Een buggywiel, een groot voorwiel (met voorvork) en een felgekleurde vlag maken de set compleet. Op het robuuste veiligheidsframe zit 10 jaar garantie.

€ 598.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Fietsen Fietsaccessoires
Product
 

Thule Fietskar Chariot Cougar 2 Cycle Lichtgroen

Thule Chariot Cougar is de allround avonturier, een balans van eigenschappen en waarde waardoor hij een populaire keuze is voor veel actieve gezinnen. Inclusief fietstrailerset. Aerodynamisch ontwerp verbetert de mogelijkheid voor meerdere sportactiviteiten. Dwarsstang voor accessoires om accessoires op te zetten. Verstelbare ophanging voor een soepele en stabiele rit. Verstelbare HeightRight duwbeugels voor het gemak van de ouders. Gedeeltelijke ventilatie voor optimale temperatuurregeling. Click n' Store voor opslag van ombouwkits in de wagen zelf.

€ 915.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Fietsen Fietsaccessoires
Product
 

Dieren ballonnen

4 stuks ballonnen dieren op plastic stok.

€ 4.60

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

ORIGINAL EQUIPMENT Zilver 17 inch

De ORIGINAL EQUIPMENT Zilver 17 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 86.38

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kasper Faunafood Kippen Smulmix 600 g

Kasper Faunafood Kippen Smulmix 600 g direct bestellen in onze webshop! Kippen smulmix is een product van Kasper Faunafood. Alle Kasper Faunafood voor uw Boerderijdier uit voorraad leverbaar!

€ 3.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Bosch BGL25MON8 04 (hepafilter, origineel)

Stofzuigerzakken voor de Bosch BGL25MON8/04 (hepafilter, origineel) (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 21.95

Klik hier voor meer informatie...

Product