Goal Zero Oplader Venture 30 Solar Recharging Kit

Met de combinatie van de Goal Zero Venture 30 en het Goal Zero Nomad 7 zonnepaneel heeft u een perfect combi voor het opladen van uw smartphone en tablet! De Goal Zero Venture 30 is zeer compact en heeft een batterijcapaciteit van 30 Wh (7800 mAh). Hiermee kunt u de meeste smartphones tot 2 tot 3 x mee opladen en uw tablet 1 x. Ook voorziet u eenvoudig uw tablet van stroom. Met het Nomad 7 zonnepaneel laadt u de Venture 30 in circa 9 uur weer op afhankelijk van het weer. Via USB laadt u de Venture 30 op in 4 uur. Het Goal Zero Nomad 7 zonnepaneel neemt u makkelijk mee omdat deze klein en opvouwbaar is.

€ 169.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Accessoires voor elektronica Stroom
Product
 

Parrot Oplader Bepop 2

1 Oplader (12.6V/3.5A uitgang) + 1 serie stroomadapters (Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en Japan) om de batterij van de Parrot Bebop 2 en de Parrot Skycontroller (Black Edition) mee op te laden. De laadtijd bedraagt ongeveer 55 min. Het rode lampje geeft aan dat het apparaat opgeladen wordt. Wanneer het lampje groen is, is de batterij opgeladen.

€ 39.99

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Accessoires voor elektronica Stroom
Product
 

Goal Zero Oplader Guide 10 Plus Battery Pack

GOAL ZERO voorziet je overal en altijd van gratis mobiele elektriciteit door het opwekken van schone zonne-energie. GOAL ZERO geeft je een perfecte combinatie van draagbare, krachtige en makkelijk te gebruiken producten. De GOAL ZERO Solar Panels werken al met daglicht; een bewolkte of regenachtige dag is dan ook geen enkel probleem. Weer of geen weer, GOAL ZERO-zonnepanelen werken overal en altijd.

€ 49.99

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Accessoires voor elektronica Stroom
Product
 

Xtorm Oplader Lava Solar Charger 6000mah Zwart

Stoere universele outdoor-charger met rubber-afwerking. Voorzien van krachtig 3.5Watt zonnepaneel voor een extra snelle laadtijd via zonlicht.De ingebouwde 6000mAh interne li-polymeer batterij, zorgt ervoor dat u uw mobiele apparaten, zoals bijvoorbeeld een smartphone, tablet of e-book reader, meerdere malen kunt opladen voordat de Lava Charger zelf weer hoeft te worden opgeladen.Deze robuuste Lava charger is via de geïntegreerde USB kabel ook oplaadbaar via netstroom en/of USB. Met de geïntegreerde micro USB aansluiting kunt u smartphones en tablets opladen (Samsung phone, Samsung Tab, Nokia, HTC, Blackberry etc.) Daarnaast beschikt deze handige charger ook nog eens over 2 aparte USB uitgangen. (1A &2.1A) Hiermee kunt u via uw eigen USB kabel andere mobiele apparaten opladen, zoals iPad, iPhone etc, Het is zelfs mogelijk om 2 apparaten tegelijker tijd op te laden via de Lava Charger.Deze Lava charger is bij uitstek geschikt voor buitenactiviteiten, vakanties, hike tochten etc. Vanwege het krachtige zonnepaneel en de forse interne batterij bent u verzekerd van voldoende energie voor uw mobiele apparaten!

€ 79.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Accessoires voor elektronica Stroom
Product
 

Xtorm Oplader Magma Solar Charger 3000 Zwart

De Magma is een stoere solar charger met zak- en leeslamp-functie. De charger is voorzien van een Sunpower zonnepaneel voor extra-snel opladen op zonne-energie. Door de rubber-afwerking voelt de Magma bovendien zeer robuust aan. De charger werkt als mobiele Energiebron en is in staat om 3.000mAh aan energie op te slaan. De interne batterij is in staat een gemiddelde smartphone tot 150% op te laden. De batterij wordt ook gebruikt om de ingebouwde LED lamp van stroom te voorzien.De charger kan op meerdere manieren geladen worden: via USB, Netstroom of het ingebouwde zonnepaneel. Door het hoge rendement Sunpower zonnepaneel is de charger in de zon binnen een zeer korte tijd opgeladen. De 4 krachtige LED-modules fungeren als zaklamp of als leeslamp, naargelang positionering van de aluminium voet. Hierdoor kan de Magma Charger als lamp gebruiken om 's avonds buiten te lezen. Door de vorm van de voet kan deze tevens worden gebruikt om de Magma op te hangen of op een fles te positioneren. Door gebruikt van de voet te maken, staat het zonnepaneel altijd in een optimale hoek t.o.v. de zon.De Magma Charger is bij uitstek geschikt voor buitenactiviteiten, vakanties, en hike- of fietstochten. Vanwege het krachtige zonnepaneel en de oplaadbare interne batterij ben je overal verzekerd van voldoende energie voor je mobiele apparaten én heb je altijd een zaklamp bij de hand!

€ 44.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Accessoires voor elektronica Stroom
Product
 

Goal Zero Batterij Oplader Boulder 30m

De Goal Zero Boulder 30 is een zonnepaneel dat dankzij zijn behuizing van gehard glas en zijn aluminium frame geschikt is voor permanente bevestiging. Door zijn gewicht van slechts 2950 gram is de Boulder 30 ook gemakkelijk mee te nemen. De Goal Zero Boulder 30 levert 30 watt aan zonne-energie voor het opladen van een Goal Zero power pack. Ideaal voor bezitters van een camper, caravan of tuinhuis, of als (nood)voorziening thuis. Je kunt meerdere Goal Zero Boulder 30 zonnepanelen aan elkaar schakelen voor een nog hogere energie-opbrengst. Voor een optimaal gemak kun je hiervoor de Goal Zero Boulder 30 Solar Tripod (apart verkrijgbaar) gebruiken. Met dit zonnepaneel kun je alle Goal Zero rechargers en Goal Zero power packs voorzien van energie. Door het vermogen dat de Boulder 30 kan leveren (30 watt) is deze het beste te gebruiken in combinatie met een Goal Zero Sherpa 50, Goal Zero Yeti 150, Goal Zero Yeti 400 en de Goal Zero Yeti 1250. Het gebruik van de Boulder 30 is heel eenvoudig: Richt het paneel zo goed mogelijk op de zon, plug een Goal Zero Recharger of Power pack in (apart verkrijgbaar) en je creëert een eigen mini energiecentrale. Voor het opladen van 12 volt loodaccu's gebruik je de Goal Zero Guardian 12V Charge Controller in combinatie met de Goal Zero Boulder 30 Solar Panel.

€ 229.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Accessoires voor elektronica Stroom
Product
 

Goal Zero Oplader Sherpa 50 Solar Kit With 220v Inverter

Laad je laptop op via de zon. Ultralichte krachtbron voor laptops, tablets, DVD-spelers en zoveel meer.

€ 459.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Accessoires voor elektronica Stroom
Product
 

Goal Zero Oplader Nomad 7 Plus Zwart

Het Goal Zero Nomad 7 Plus Solar Panel is een vernieuwde versie van de Goal Zero Nomad 7, ideaal voor het (rechtstreeks) opladen van USB apparaten. De Nomad 7 Plus één van de meest geoptimaliseerde USB Solar Panels die op dit moment op de markt zijn. Het merk Goal Zero staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en toepassing van de nieuwste technieken. Dit zonnepaneel, met een uitgaand vermogen van 7 watt, kan dagelijks gemiddeld 25 - 30 Wh genereren. Omgerekend is dit ca. 7000 mAh aan energie, genoeg om een smartphone twee tot drie keer op te laden. Bij goede weersomstandigheden is de energieopbrengst zelfs nog hoger. De Goal Zero Nomad 7 Plus is uniek door een combinatie van verschillende eigenschappen. Zo beschikt dit zonnepaneel bijvoorbeeld over een speciale technologie waarmee USB apparaten op een bijzonder efficiënte manier ook rechtstreeks via het paneel (dus zonder powerbank) opgeladen kunnen worden. Bij mindere omstandigheden zorgt een geïntegreerde functie ervoor dat het oplaadproces van een USB apparaat na een onderbreking automatisch weer opgepakt wordt. Minstens net zo uniek is het feit dat de Nomad 7 Plus de oplaadstatus van een aangesloten apparaat herkent, en stopt met energie genereren zodra het USB apparaat volledig opgeladen is. Smart Charging.Om het opladen nog inzichtelijker te maken, is de Nomad 7 Plus met een indicator uitgerust, die op elk moment een indicatie geeft van de geleverde output. Zo kun je heel handig bepalen in welke stand het paneel het meest efficiënt werkt en hoe je het paneel optimaal naar de zon kan richten. Door middel van de afneembare standaard is het heel makkelijk om de Nomad 7 Plus op de beste manier neer te zetten, op te hangen of neer te leggen. Net zoals alle zonnepanelen van Goal Zero is ook de Nomad 7 Plus spatwaterdicht. Aan alle hoeken van het paneel vind je een handige uitsparing, waardoor bevestiging geen

€ 99.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Accessoires voor elektronica Stroom
Product
 

Goal Zero Zonnepaneel Nomad 13w

De Nomad 13 is een ultra-compact maar krachtig zonnepaneel dat je toestaat je apparaten op te laten via USB en 12Volt DC opladingspunten.Laadt je gps of gsm op dankzij de zon.De Nomad 13 is makkelijk op te vouwen, resistant en kan tegen elke weersomstandigheid.

€ 139.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Accessoires voor elektronica Stroom
Product
 

Xtorm Oplader Evoke Solar Charger Zwart

Deze oplader laat je nooit in de steek, want je laadt hem eenvoudig op met zonlicht. Milieuvriendelijk én extra handig om mee te nemen als je geen elektriciteit voorhanden hebt. (Incl. milieu- en recupelbijdrage)

€ 89.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Accessoires voor elektronica Stroom
Product
 

Varta Oplader Lcd Plug Charger Aa aaa 9v

Het VARTA Lader segment focust op de laadtijden en veiligheidsaspecten: de meest belangrijke zaken waarmee u rekening moet houden wanneer u de juiste lader wil kiezen die aansluit bij uw behoeftes.

€ 24.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Accessoires voor elektronica Stroom
Product
 

Xtorm Batterij Oplader Solarbooster 11 Watt Zwart

Zeer krachtig 11 Watt zonnepaneel, voorzien van hoog rendement Sunpower zonnecellen om sneller op te laden via zonne-energie. Dit SolarBooster 11 Watt paneel is zeer eenvoudig aan te sluiten op alle Xtorm producten, voor een extra snelle laadtijd via zonne-energie. U kunt het 11 Watt solar paneel ook rechtstreeks aansluiten op uw mobiele apparaat, zoals smartphone of tablet. Het is zelfs mogelijk om 2 apparaten tegelijker tijd op te laden via het SolarBooster 11Watt panel, bijvoorbeeld een smartphone en tablet, 2 smartphones of een Xtorm oplader en een smartphone. Vanwege de het handige ontwerp is het SolarBooster 11Watt panel zeer goed te bevestigen aan een rugtas, tent of fiets e.d. Wanneer u het zonnepaneel niet gebruikt, kan het eenvoudig opgevouwen worden. Vanwege de 2Ampère output wordt een Xtorm oplader of een ander mobiel apparaat extra snel opgeladen.

€ 69.97

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Accessoires voor elektronica Stroom
Product
 

Goal Zero Oplader Nomad 14 Plus

De nieuwe en innovatieve Nomad 14. Ontworpen om slimmer, sneller en beter te laden dan ooit tevoren. Lichtgewicht, weerbestendig zonnepaneel geeft u de mogelijkheid om uw draagbare apparatuur(USB) direct op te laden waar u ook bent. Of laad uw Goal Zero Power pack op om uw stroom te bewaren voor het moment dat u het nodig heeft. Perfect geschikt voor Smartphone, GPS, MP3 speler en meer(geen tablet). Ook uitermate geschikt voor Goal Zero Flip powerbanks, Sherpa 50 en Rock Out draagbare speaker.

€ 159.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Accessoires voor elektronica Stroom
Product
 

Feest kaarsjes 9 jaar

Cijferkaarsje in de vorm van het getal 9. Kaarsjes voor bijvoorbeeld in de verjaardagstaart. Afmeting kaarsjes: 3.5 x 8 cm.

€ 0.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Bosch C471 50 delige schuurbladenset voor deltaschuurmachine 2608607885

Dit Deltaschuurmachine product is geschikt voor verschillende modellen van Bosch. Het past in o.a. Bosch, Makita, Metabo, Skil. Extra informatie over dit product:

€ 14.29

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Farm Food Zalmolie Standaard Zalm 4 kg Hondenvoer

Farm Food Zalmolie Standaard Zalm 4 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Farm Food HE is een zeer hoogwaardige geperste voeding voor elke hond. ongeacht leeftijd en/of prestaties of ras. Dit voer bevat geen kleur-. geur- of smaakstoffen. chemische antioxidanten of conserveringsmiddelen. Circa 75% van de totale eiwitten komt uit dierlijke bronnen. Bevat zuivere grondstoffen en natuurlijke ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie.. Alle Farm Food voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 16.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Digitaal springtouw lime groen

Telt je sprongen en calorieën tijdens het springen!

€ 2.98

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jako Classico Sporttas met Zijvakken

De sporttas Classico is gemaakt van 100% polyester en heeft een ruim hoofdvak met tweewegs-ritssluiting. Aan de rechterzijde zit een extra diep vak voor natgoed en aan de linkerzijde een Meshvak. Binnenin zit een klein vakje met ritssluiting. De schouderriem is afneembaar en verstelbaar. De tas heeft optimale bedrukkingsmogelijkheden.

Maten:
- Mini: 38*21*32 cm (L*B*H)
- Junior: 50*30*38 cm (L*B*H)
- Senior: 60*32*43 cm (L*B*H)

€ 24.95

Klik hier voor meer informatie...

Product