Garmin Gps Montana 680 Gps Zwart

Handheld GPS-toestel dat u echt overal mee naartoe kunt nemen. De veelzijdige Montana 680 van Garmin wijst u overal de weg, op het water, op de weg en op wandelpaden. Het toestel heeft een groot, kristalhelder kleurenaanraakscherm van 4 inch dat ook in zonlicht goed leesbaar is, met staande en liggende weergave, en is voorzien van GPS- en GLONASS-positiebepaling om uw locatie ook onder de zwaarste omstandigheden snel en nauwkeurig te kunnen bepalen. U kunt altijd direct zien waar u bent en met het nieuwe sporenbeheer is het vastleggen van sporen gemakkelijk te beheren. De Montana 680 is voorzien van een 3-assig elektronisch kompas met barometrische hoogtemeter en wordt geleverd inclusief 1 jaar gratis abonnement op BirdsEye satellietbeelden. De Montana 680 is bovendien uitgerust met een duurzame, waterbestendige 8-megapixel camera die bestand is tegen de elementen.

€ 578.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Garmin Sporthorloge Gps Fenix 5 Sapphire Zwart

De Fenix 5 Sapphire is het premium GPS-multisporthorloge met polshartslagmeting, geavanceerde trainingsfuncties, verwisselbare polsbanden en krasbestendig saffierglas waarmee u in snel tempo van uw werk naar uw trainingslocatie kunt schakelen.Sapphire uitvoeringEnkel de 'Sapphire' uitvoering van de Fenix 5 heeft een zeer krasbestendige lens van hoogwaardig saffierglas en is voorzien van Wi-Fi connectiviteit voor snelle automatische synchronisatie van je gegevens. Bovendien krijg je uitsluitend bij de Sapphire uitvoering ook een extra siliconen QuickFit horlogeband bijgeleverd.Welke sportactiviteit u ook wilt meten, de Fenix 5 Sapphire biedt u alle mogelijkheden dankzij de ingebouwde activiteitenprofielen en geavanceerde prestatiemetingen, waarmee u de effectiviteit van uw training beter kunt beheren, plus smartphone meldingen. Dit maakt het als sporthorloge en als hartslagmeter tot één van de meest performante horloges op de markt.De Fenix 5 Sapphire is een compact multisporthorloge met een diameter van 47mm dat optimaal presteert. De Fenix 5 Sapphire heeft een robuust ontwerp en een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. De roestvrijstalen rand met geïntegreerde EXO-antenne en smeedijzeren achterkant garanderen dat het toestel ook onder de meest veeleisende omstandigheden optimaal presteert (waterbestendig tot 100 meter). De Fenix 5 Sapphire beantwoordt niet alleen aan uw gevoel van esthetiek, maar ook aan uw sportieve aspiraties en kan dienst doen als activity tracker, stijlvol alledaags horloge, hartslagmeter, sporthorloge, multisport horloge en GPS horloge.

€ 699.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Garmin Sporthorloge Gps Fenix 5s Carrara White Wit

Voor serieuze atleten en avonturiers die meer willen doen met minder om hun pols is de fenix 5S het perfecte horloge. Dit premium multisporthorloge levert optimale prestaties in een lichter, slanker en compacter design. Met geavanceerde functies die u helpen elke dag beter te presteren en met uw trainingen snel vooruitgang te boeken, zoals de polshartslagmeter, ingebouwde activiteitenprofielen, basisnavigatiefuncties en prestatiemeters waarmee u de effectiviteit en voortgang van uw trainingen nauwkeuriger kunt meten. Dit slimme, comfortabele sporthorloge kunt u overal gemakkelijk dragen - op kantoor of in de natuur - om uw actieve levensstijl te ondersteunen.Omdat een voor iedereen geschikte standaardmaat niet bestaat, is de fenix 5S met zijn diameter van 42 cm geoptimaliseerd voor gebruik door atleten met smallere polsen, zonder afbreuk te doen aan de geavanceerde sportfuncties waar de fenix om bekendstaat. De fenix 5S heeft een slank, atletisch ontwerp en is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. De roestvrijstalen rand met geïntegreerde EXO-antenne en smeedijzeren achterkant garanderen dat het toestel ook onder de meest veeleisende omstandigheden optimaal presteert (waterbestendig tot 100 meter). De fenix 5S beantwoordt niet alleen aan uw gevoel van esthetiek, maar ook aan uw atletische aspiraties.

€ 599.99

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Garmin Sporthorloge Gps Fenix 5s Sapphire Donkergrijs

Sapphire uitvoeringEnkel de 'Sapphire' uitvoering van de Fenix 5S heeft een zeer krasbestendige lens van hoogwaardig saffierglas en is voorzien van Wi-Fi connectiviteit voor snelle automatische synchronisatie van je gegevens. Bovendien krijg je uitsluitend bij de Sapphire uitvoering ook een extra siliconen QuickFit horlogeband bijgeleverd.Voor serieuze atleten en avonturiers die meer willen doen met minder om hun pols is de Fenix 5S Sapphire het perfecte horloge. Dit premium multisporthorloge levert optimale prestaties in een lichter, slanker en compacter design. Met geavanceerde functies die u helpen elke dag beter te presteren en sneller vooruitgang te boeken, zoals hartslagmeting op de pols, ingebouwde activiteitenprofielen, basisnavigatiefuncties en prestatiemetingen waarmee u de effectiviteit en voortgang van uw trainingen nauwkeuriger kunt meten. Dit maakt het als sporthorloge en als hartslagmeter tot één van de meest performante horloges op de markt. Deze slimme, comfortabele sport-smartwatch kunt u overal dragen - op kantoor of outdoor - om uw actieve levensstijl te ondersteunen. Omdat een standaardmaat niet bestaat, is de Fenix 5S Sapphire met zijn diameter van 42mm geoptimaliseerd voor gebruik door atleten met smallere polsen, zonder afbreuk te doen aan de geavanceerde sportfuncties waar de Fenix om bekend staat. De Fenix 5 Sapphire beantwoordt niet alleen aan uw gevoel van esthetiek, maar ook aan uw sportieve aspiraties en kan dienst doen als activity tracker, stijlvol alledaags horloge, hartslagmeter, sporthorloge, multisport horloge en GPS horloge.

€ 699.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Garmin Sporthorloge Gps Fenix 5x Sapphire Donkergrijs

Fenix 5X Sapphire is het ultieme GPS-multisporthorloge voor atleten en avonturiers. Het horloge biedt trainingsfuncties, zoals Elevatepolshartslagtechnologie, ingebouwde activiteitenprofielen, geavanceerde prestatiemetingen en trainingsgegevens om u te helpen efficiënter te trainen. De 'Sapphire' uitvoering heeft een zeer krasbestendige lens van hoogwaardig saffierglas en is voorzien van Wi-Fi connectiviteit voor snelle automatische synchronisatie van je gegevens. Het is het eerste horloge in de Fenix serie met voorgeïnstalleerde Europese recreatiekaarten in kleur waarmee u niet alleen snel kunt navigeren en locaties kunt vinden, maar ook elke dag beter presteert, zonder bang te zijn dat u verdwaalt. Smartphone meldingen helpen u om onderweg contact te houden. Bovendien kunt u kiezen uit diverse QuickFitpolsbanden. Zo past er altijd een polsband bij uw levensstijl of activiteit. De polsbanden zijn eenvoudig en zonder gereedschap te verwisselen. De Fenix 5X Sapphire is het ultieme sporthorloge, heeft een diameter van 51mm en is voorzien van de meest geavanceerde set trainings- en navigatiefuncties. De Fenix 5X Sapphire heeft een robuust design, is gemaakt van hoogwaardig materiaal, heeft een roestvrijstalen rand met geïntegreerde EXO-antenne en een smeedijzeren achterkant voor optimale prestaties onder veeleisende omstandigheden (waterbestendig tot 100 meter). De Fenix 5X Sapphire beantwoordt niet alleen aan uw gevoel van esthetiek, maar ook aan uw sportieve aspiraties.

€ 749.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Garmin Gps Gpsmap 64

De GPSMAP 64 is een robuust handheldnavigatietoestel met een zeer gevoelige GPS- en GLONASS-ontvanger, een quad helixantenne voor snelle positiebepaling en optimale ontvangst, een intern geheugen van 4 GB dat meer dan voldoende ruimte biedt voor sporen en geocaches, een microSD kaartsleuf voor extra kaarten en een voor buitengebruik geoptimaliseerd dubbel batterijsysteem. GPSMAP 64 kaartscherm: Nauwkeurige positiebepaling. Dankzij de quad helixantenne en ultragevoelige GPS- en GLONASS-ontvanger kan de GPSMAP 64 uw positie snel, nauwkeurig en ononderbroken bepalen, ook in dichte bebossing en diepe valleien. Het voordeel hiervan spreekt voor zich: of u nu diep het bos ingaat of zich in de buurt van hoge gebouwen en bomen bevindt, op de GPSMAP 64 kunt u rekenen als het echt nodig is. Professioneel toestel voor outdoor-gebruik: De GPSMAP 64 is een volledig voor outdoor-gebruik geoptimaliseerde GPS-handheld waarvan elke functie is ontworpen op betrouwbare werking, ook onder de zwaarste, meest veeleisende omstandigheden. Voor optimale leesbaarheid onder alle omstandigheden beschikt de GPSMAP 64 over een helder, in zonlicht leesbaar kleurenscherm van 2,6 inch dat dankzij de gebruikersinterface met knoppen zowel in koude als natte omgevingen met handschoenen aan gemakkelijk is te bedienen. Voor optimaal gebruiksgemak en flexibiliteit onderweg biedt het dubbele batterijsysteem de gebruiker de mogelijkheid een batterijpakket te gebruiken dat gemakkelijk in het toestel is op te laden, of te kiezen voor conventionele AA-batterijen. Volledig opgeladen gaat de GPSMAP 64 wel 16 uur mee, zodat u bij onverwacht oponthoud op uw dagtocht beschikt over voldoende reservecapaciteit. Het terrein verkennen: De GPSMAP 64 is voorzien van een uitgebreide set navigatiefuncties. U kunt zich verlaten op via-punten, sporen en routes om buiten de gebaande paden uw weg te vinden en met TracBack kunt u weer veilig de we

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Garmin Gps Camper 660lmt d

Met de Camper 660LMT-D, ons nieuwste navigatietoestel voor camperliefhebbers, beschikt u over een handige reisbegeleider, zodat u volop kunt genieten van de vrijheid op de weg. De Camper 660LMT-D, voorzien van een overzichtelijk 6,0-inch capacitief glazen scherm dat gemakkelijk is te installeren in uw auto of caravan, stippelt op basis van de afmetingen van uw camper of caravans de meeste geschikte routes uit, geeft gevarenborden weer en bevat een adreslijst van campings. De 660LMT-D, ons nieuwste model in de Camper serie, biedt niet alleen gemakkelijke routebepaling en hoogteprofielgegevens, maar voegt dankzij Foursquare ook miljoenen nieuwe en populaire nuttige punten toe.

€ 349.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

TomTom Sporthorloge Golfer Gps Grijs

Ken elke centimeter van de baan met unieke grafische weergave en afstanden tot hindernissen.

€ 199.90

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Garmin Gps Inreach Se Donkergeel

U trekt misschien voorbij de grenzen van mobiele telefonie, maar bent nooit buiten bereik, zo lang u een inReach SE+ bij u draagt. Deze handheld satellietcommunicator is ontwikkeld voor de outdoor-enthousiast die verder wilt trekken en meer wilt ervaren - zonder dat hun geliefden zich zorgen hoeven te maken. Van ervaringen in het buitengebied tot internationale avonturen, met inReach Se+ kunt u communiceren, uw locatie delen, navigeren en hebt u toegang tot kritieke SOS-functies voor iedereen die er graag op uit trekt, op het land, ter zee of in de lucht. Met de wereldwijde dekking van het Iridium-satellietnetwerk kan dit draagbare toestel overal mee naartoe worden genomen en kunt u altijd tekstberichten uitwisselen, zowel met mobiele nummers als e-mailadressen, terwijl u GPS gebruikt om de voortgang van uw reis te volgen en delen. U kunt ook op sociale media posten en zelfs tussen meerdere inReach toestellen communiceren tijdens uw avontuur. In het geval van een gevaarlijke situatie kunt u de inReach ook gebruiken om een SOS-bericht te verzenden naar het 24/7 controlecentrum, waar u berichten mee kunt uitwisselen over uw noodsituatie en professioneel advies ontvangen, evenals een bevestiging wanneer hulp onderweg is. Zet de trackingfunctie van uw inReach SE+ communicator aan en laat vrienden en familie uw voortgang volgen op hun computers of mobiele toestellen met de online MapShare portal. Het inReach toestel zal op vooraf ingestelde momenten via-punten versturen, zodat uw volgers uw locatie online kunnen volgen. U kunt uw familie en vrienden thuis uitnodigen om MapShare te gebruiken om uw inReach te pingen om uw GPS-locatie te zien, uw verplaatsing te volgen en berichten uit te wisselen tijdens uw reis. U kunt zelfs MapShare embedden op een blog, website of sociale media.

€ 449.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Garmin Gps Gpsmap 276cx Gps glonass Eu

Wanneer u Garmin navigatie op z'n best wilt ervaren, is de GPSMAP 276Cx de ideale keuze. Dit navigatietoestel zorgt voor nauwkeurige navigatie, zowel offroad als op het water. Het maakt niet uit waar u het toestel mee naartoe neemt. De nieuwe 276Cx voegt een groot aantal hoogwaardige navigatiefuncties toe zonder de ervaring van de originele 276 te beperken. De nieuwe GPSMAP 276Cx heeft een groot scherm van 5 inch, verbeterde sensoren zoals GPS+GLONASS, een barometrische hoogtemeter en een 3-assig kompas, uitgebreide functies voor watersport, buitenactiviteiten en kaartondersteuning, waardoor het een sterke opvolger is in deze legendarische productreeks.

€ 699.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Spot Gps Locator Beacon Gen3 Oranje

De Spot Gen3 geeft je een belangrijke, levensreddende communicatielijn in het geval je je buiten het bereik van een mobiel netwerk begeeft.Met deze nieuwste telg van de prijswinnende Spot-familie, laat je familie en vrienden weten of alles goed gaat, of in het ergste geval breng je in geval van nood hulpdiensten op de hoogte van je GPS-locatie, alles met een simpele druk op de knop. Voeg dit robuuste zakapparaat toe aan je uitrusting en blijf in verbinding waar je je ook bevindt. Nieuwe eigenschappen van de Spot Gen3 zijn Unlimited Tracking; instelbaar op 5, 10, 30 of 60 minuten, tracking stopt wanneer deze uitgezet zal worden (optioneel abonnement vereist), Extreme Tracking; gelijk aan Unlimited Tracking, echter ook op 2½ minuut instelbaar (optioneel abonnement vereist) en bewegingsactivatie; een ingebouwde trilsensor zorgt ervoor dat er alleen track berichten worden verstuurd wanneer er een beweging is. Daarnaast is de GPS-ontvanger verbeterd, is de batterijduur verdubbeld en beschikt het apparaat over een USB-aansluiting voor 5V-spanning en firmware-updates. Het nieuwe ontwerp voorziet in een mogelijkheid de Spot ergens aan vast te snoeren, zoals een tas, fiets of jas. Abonnement Naast de aanschafprijs zijn er voor de alarmcentrale en servicediensten abonnementskosten aan de SPOT Gen3 verbonden. Het jaarabonnement voor SOS, HELP, Bericht OK, Eigen Bericht en standaard Tracking (1 bericht elke 10min/24uur) diensten kost € 138,00. Optionele Tracking abonnementen bovenop het standaard SPOT Gen 3 jaarabonnement; Unlimited Tracking (Instelbaar 5, 10, 30 of 60min tot stopzetten): € 39,00 of Extreme Tracking (Instelbaar 2½, 5, 10, 30 of 60 minuten tot stopzetten): € 99,00 Inclusief wereldwijd 200 SMS berichten gratis, daarna een tarief van € 0,10 per bericht. Gratis email.

€ 154.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Garmin Gps Etrex 20x

Handheld' GPS met verbeterd scherm en vooraf geladen kaarten De eTrex 20x is de verbeterde versie van de populaire eTrex 20, met hogere schermresolutie en uitgebreid intern geheugen (4GB) om meer kaarten te kunnen laden. De vooraf geladen Garmin TopoActive van West-Europa ondersteunt en stimuleert allerlei outdoor-activiteiten, zoals hiken, geocachen, fietsen, bergbeklimmen en vissen. De functionaliteit van de eTrex 20x is vergeleken met de eTrex 20 verbeterd, maar gebruiksgemak, betaalbaarheid en legendarische duurzaamheid zijn gehandhaafd. Route scherp in beeld De eTrex 20x heeft een verbeterd 65K kleurenscherm van 5,6 cm (2,2 inch), dat ook in zonlicht leesbaar is. De eTrex 20x is duurzaam en waterdicht, en gebouwd om de elementen te trotseren. Het toestel heeft een verbeterde interface, maar de bestendigheid tegen stof, vuil, vocht en water is ongewijzigd. Gemakkelijk mee te nemen U kunt uw eTrex 20x zo ongeveer overal installeren met een van de vele compatibele bevestigingssteunen (optioneel). Gebruik bijvoorbeeld de autohouder en City Navigator NT kaarten voor afslag-voor-afslag aanwijzingen of de robuuste steun voor uw fiets of quad. U kunt het toestel zelfs op een boot installeren wanneer u gaat vissen of een tochtje gaat maken. De wereld in uw hand De eTrex kan tegelijk GPS en GLONASS satellieten ontvangen, tot 24 satellieten meer dan met GPS alleen. Bovendien wordt uw positie dan (gemiddeld) 20% sneller bepaald dan met alleen GPS. Dankzij de ultragevoelige GPS-ontvanger met EGNOS functionaliteit en HotFix satellietprognoses kan de eTrex uw positie snel en nauwkeurig bepalen, ook in dichte bebossing en diepe valleien. Vooraf geladen Garmin TopoActive eTrex 20x wordt geleverd inclusief de nieuwe Garmin TopoActive van West-Europa.

€ 165.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Garmin Gps Gpsmap 64s

Het nieuwe GPSMAP 64s handheldnavigatietoestel is voorzien van een 2,6-inch scherm dat ook in zonlicht goed leesbaar is en een ultragevoelige GPS- en GLONASS-ontvanger met quad helixantenne voor superieure ontvangst. De robuuste, waterbestendige GPSMAP 64s heeft een barometrische hoogtemeter en een kompas met 3 assen. Het toestel maakt draadloos verbinding met uw smartphone voor Live Tracking en Slimme meldingen.

€ 279.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Garmin Marinesteun

Deze houder hecht aan elke vlakke ondergrond en is eenvoudig in te stellen voor een optimale weergave.

€ 29.99

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Garmin Gps Etrex Touch 25 Blauw

De nieuwe eTrex Touch 25 gps is nog handiger in gebruik. Ideaal voor uitstapjes met het gezin, wandelavonturen in de bergen of recreatieve fietstochten. Met vooraf geïnstalleerde TopoActive Europe basiskaart (en met 250.000 voorgeladen geocaches), helder 2,6-inch kleurenaanraakscherm en bijgeleverde fietssteun. Werkt op AA-batterijen (niet inbegrepen). (Incl. milieu- en recupelbijdrage) eTrex is al 15 jaar het meest populaire en succesvolle gps-toestel voor recreatief gebruik. De Touch 25 is het nieuwste model, dat nu nog handiger is in gebruik. Ideaal voor uitstappen met het hele gezin, avonturen in de bergen en recreatieve fiets- of wandeltochten. Met vooraf geïnstalleerde TopoActive Europe-kaarten en bijgeleverde fietssteun.

€ 209.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Garmin Gpsmap 64st

Het nieuwe GPSMAP 64st handheldnavigatietoestel is voorzien van een 2,6 inch scherm dat ook in zonlicht goed leesbaar is en een ultragevoelige GPS- en GLONASS-ontvanger met quad helixantenne voor superieure ontvangst. De robuuste, waterbestendige GPSMAP 64st wordt geleverd inclusief barometrische hoogtemeter, kompas met 3 assen en recreatiekaart van Europa. Het toestel maakt draadloos verbinding met uw smartphone voor Live Tracking en Slimme meldingen. GPSMAP 64st meldingenscherm: Nauwkeurige positiebepaling. Dankzij de quad helixantenne en ultragevoelige GPS- en GLONASS-ontvanger kan de GPSMAP 64st uw positie snel, nauwkeurig en ononderbroken bepalen, ook in dichte bebossing en diepe valleien. Het voordeel hiervan spreekt voor zich: of u nu diep het bos ingaat of zich in de buurt van hoge gebouwen en bomen bevindt, op de GPSMAP 64st kunt u rekenen als het echt nodig is. Het terrein verkennen: De GPSMAP 64st wordt geleverd inclusief vooraf geladen recreatiekaarten van 44 Europese landen. De kaartgegevens omvatten informatie over het wegennetwerk (niet navigeerbaar), bossen, terreincontouren, hoogte, meren en nuttige punten. De handheld is voorzien van een uitgebreide set navigatiefuncties, zodat u zich kunt verlaten op via-punten, sporen en routes om buiten de gebaande paden uw weg te vinden en met TracBack kunt u weer veilig de weg terug vinden. Vind uw weg: De GPSMAP 64st heeft een ingebouwd elektronisch kompas met drie assen en kantelcompensatie dat uw koers aangeeft, zelfs als u stilstaat, zonder het toestel horizontaal te hoeven houden. De barometrische hoogtemeter houdt drukverschillen bij zodat uw hoogte nauwkeurig kan worden bepaald, en het is zelfs mogelijk om de barometerdruk tegen de tijd af te zetten zodat u weersveranderingen in de gaten kunt houden. Blijf verbonden: Deel uw outdoor-avonturen live. Maak op uw GPSMAP 64st verbinding met uw smartphone en deel uw posit

€ 399.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Garmin Gps Oregon 700

Verken de natuur en ontdek de mooiste plekjes met de Garmin Oregon 700. Dankzij dit krachtige navigatietoestel kan je zorgeloos genieten van al je buitenactiviteiten, of je nu gaat wandelen, fietsen, geocachen, kajakken of paardrijden.Uitgebreide navigatie- en volgfunctiesDe garmin Oregon 700 beschikt over een nieuwe, verbeterde antenne voor een optimale GPS- en GLONASS-satellietontvangst. Zo vind je altijd je weg, ook buiten de gebaande paden. Deze gps is immers voorzien van een hoogtemeter, barometer en kompas waardoor je nauwkeurig je uitgekozen route kan volgen. Met de ingebouwde hoogtemeter kan je nauwgezet je stijging en daling in de gaten houden en dankzij de barometer ben je steeds op de hoogte van elke weersverandering. De kompas met 3 assen zorgt er dan weer voor dat je altijd je weg vindt, ongeacht of je stilstaat of beweegt. Bovendien is dit navigatietoestel ook voorzien van de TrackBack® functie. Zo kan je gemakkelijk terug navigeren naar je startpunt, maar ook naar gemarkeerde locaties, zoals je kampeerterrein, je voertuig of andere punten waarnaar je wilt terugkeren.Multilink draadloze connectiviteitDeze Garmin GPS kan je draadloos verbinden via Wi-Fi, Bluetooth of ANT+. Zo werk je snel en eenvoudig je software bij, ontvang je altijd de meest actuele weersinformatie en deel je al je avonturen in de Garmin Connect online community. Bovendien kan je via Bluetooth verbinding Smart Notifications ontvangen. Zo ontvang je direct op je toestel e-mails, sms-berichten en andere meldingen. Hou je het liever spannend met geocaching? Dankzij de draadloze verbinding wordt dit gemakkelijker dan ooit! Je kan immers instellen dat de Oregon 700 automatisch wordt bijgewerkt met nieuwe caches of coördinaten handmatig invoeren.

€ 379.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Garmin Gps Inreach Explorer Rood

U trekt misschien voorbij de grenzen van mobiele telefonie, maar bent nooit buiten bereik, zo lang u een inReach Explorer bij u draagt. Deze handheld satellietcommunicator is ontwikkeld voor de outdoor-enthousiast die verder wilt trekken en meer wilt ervaren - zonder dat hun geliefden zich zorgen hoeven te maken. Van ervaringen in het buitengebied tot internationale avonturen, met inReach Explorer kunt u communiceren, uw locatie delen, navigeren en hebt u toegang tot kritieke SOS-functies voor iedereen die er graag op uit trekt, op het land, ter zee of in de lucht.Met de wereldwijde dekking van het Iridium-satellietnetwerk kan dit draagbare toestel overal mee naartoe worden genomen en kunt u altijd tekstberichten uitwisselen, zowel met mobiele nummers als e-mailadressen, terwijl u GPS gebruikt om de voortgang van uw reis te volgen en delen. U kunt ook op sociale media posten en zelfs tussen meerdere inReach toestellen communiceren tijdens uw avontuur. In het geval van een gevaarlijke situatie kunt u de inReach ook gebruiken om een SOS-bericht te verzenden naar het 24/7 controlecentrum, waar u berichten mee kunt uitwisselen over uw noodsituatie en professioneel advies ontvangen, evenals een bevestiging wanneer hulp onderweg is.Zet de trackingfunctie van uw inReach Explorer communicator aan en laat vrienden en familie uw voortgang volgen op hun computers of mobiele toestellen met de online MapShare portal. Het inReach toestel zal op vooraf ingestelde momenten via-punten versturen, zodat uw volgers uw locatie online kunnen volgen. U kunt uw familie en vrienden thuis uitnodigen om MapShare te gebruiken om uw inReach te pingen om uw GPS-locatie te zien, uw verplaatsing te volgen en berichten uit te wisselen tijdens uw reis. U kunt zelfs MapShare embedden op een blog, website of sociale media.

€ 499.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Garmin Gps Tactix Bravo Gps Watch Zwart

Tactix Bravo GPS-sporthorloge voor tactische training en outdoor-navigatie combineert speciale tactische functies met fitnesstraining en slimme functies in een volledig zwart, robuust en krachtig ontwerp voor gebruik in het veld bij tactische oefeningen. Het Dual Mode scherm garandeert optimale leesbaarheid onder normale omstandigheden en beschikt tevens over een modus voor gebruik met nachtzichtkijker. Het ontwerp van de tactix Bravo is zo onopvallend mogelijk gehouden, met zwartmetalen onderdelen met niet-reflecterende DLC-coating en gebogen lens om reflectie te vermijden. Het horloge wordt geleverd met twee stevige, verwisselbare nylon bandjes met 3 ringen. Het horloge is voorzien van een bestendige, roestvrijstalen EXO antenne met coating van zwart diamantachtig koolstof (DLC) op de rand, geribd voor extra slijtvastheid, niet-reflecterend en robuust afgewerkt, en heeft een met glasvezel versterkte behuizing voor extra duurzaamheid. Dankzij het in zonlicht goed leesbare Chroma scherm met hoge resolutie en LED-schermverlichting kunt u uw gegevens onder alle lichtomstandigheden lezen. In de optionele “nachtzichtmodus” wordt de schermverlichting verlaagd tot een niveau waarbij een nachtzichtkijker kan worden gebruikt. Het tactix Bravo horloge is waterbestendig tot 100 meter en heeft een batterij met een gebruiksduur tot 50 uur in UltraTrac batterijspaarstand, 20 uur in GPS-modus en tot 3 weken in smartwatchmodus (afhankelijk van de instellingen).

€ 599.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Garmin Gps Montana 680t

De veelzijdige Montana 680t van Garmin wijst u overal de weg, op het water, op de weg en op wandelpaden. Het toestel heeft een groot, kristalhelder kleurenaanraakscherm van 4 inch dat ook in zonlicht goed leesbaar is, met staande en liggende weergave, en is voorzien van GPS- en GLONASS-positiebepaling om uw locatie ook onder de zwaarste omstandigheden snel en nauwkeurig te kunnen bepalen. U kunt altijd direct zien waar u bent en met het nieuwe sporenbeheer is het vastleggen van sporen gemakkelijk te beheren. De Montana 680t is voorzien van een 3-assig elektronisch kompas met barometrische hoogtemeter en wordt geleverd inclusief recreatiekaart van Europa en 1 jaar gratis abonnement op BirdsEye satellietbeelden1. De Montana 680t is bovendien uitgerust met een duurzame, waterbestendige 8-megapixel camera die bestand is tegen de elementen2.

€ 629.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Stelton saladebestek Ribbon 2 delig

set van 2 slalepels uit gepolijst rvs met een lengte van 31 cm, serie Ribbon

€ 49.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Shock shafts, steel, chrome finish (xx long) (2)

Shock shafts, steel, chrome finish (xx-long) (2)

Traxxas Shock shafts, steel, chrome finish (xx-long) (2) kopen bij TopRC

TopRC heeft verschillende RC onderdelen van Traxxas zoals de Traxxas Shock shafts, steel, chrome finish (xx-long) (2). TopRC heeft een groot assortiment Traxxas RC onderdelen, zo zit je altijd goed bij TopRC. TopRC biedt deskundig advies over alle RC onderdelen. Verder houdt TopRC iedere maandag en vrijdag koopavond. Op zoek naar andere RC onderdelen dan de TRX-2656 van Traxxas? Bekijk alle RC onderdelen van TopRC.

€ 4.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Nep snoepjes Cili jelly candy

Zes snoepjes die eruit zien als fruit snoepjes. Van binnen smaken deze snoepjes naar hete chili!

€ 3.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Edding glanslakmarker e 750 CR zwart

Ronde punt. Schrijfbreedte 2 - 4 mm. Voor het schrijven en markeren op bijna alle materialen, zoals glas, plastic, hout en metaal. Permanente, reukarme, lakachtig dekkende inkt. Hittebestendig tot 400 °C. Voor gebruik goed schudden en pompen.

€ 2.54

Klik hier voor meer informatie...

Product