Parasol heater 1500 terrasverwarmer

Parasol heater 1500 terrasverwarmer Verleng de gezellige zomeravonden op uw terras met de Parasol heater 1500 van Eurom! De Parasol heater 1500 is eenvoudig op vrijwel iedere parsol te monteren. De Parasol heater 1500 kunt u gebruiken om uw terras of...

€ 59.95

Klik hier voor meer informatie...

Tuinexpress.nl Terrasverwarming, Elektrische terrasverwarmer 8713415333329
Product
 

Pets Place Dwergkonijn Luxe Menu Premium 2.5 kg

Pets Place Dwergkonijn Luxe Menu Premium 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Pets Place Dwergkonijn luxe menu premium is een voeding die afgestemd is op de natuurlijke voedingsbehoefte van het dier. Pets Place Dwergkonijn luxe menu premium is met zorg samengesteld en bevat extra veel vitamine C. Pets Place Dwergkonijn luxe menu premium is verkrijgbaar in een verpakking à 800gram en 2,5kilo. In de vrije natuur zijn knaagdieren en konijnen een groot deel van de dag op zoek naar voedsel. Het dier scharrelt zijn voedingscomponenten op uit verschillende bronnen wat zijn natuurlijke leefomgeving hem bied. De herbivoren ( oa konijnen en cavia's) eten voornamelijk grassen, planten, groenten en kruiden. Deze componenten zijn vezelrijk en zorgen voor een gezonde darmflora.  De omnivoren ( oa hamsters, ratten, muizen) eten naast zaden en granen ook graag fruit, noten, wormen en insecten. Hun behoefte aan hoogwaardige eiwitten ( oa dierlijke eiwitten) ligt hoger dan de behoefte aan vezelrijke ingrediënten. Om dit natuurlijke eetpatroon zo dicht mogelijk te benaderen heeft Petsplace wetenschappelijke en uitgebalanceerde voedingen voor konijnen en knaagdieren ontwikkeld. Naast 1e kwaliteit zongerijpte zaden,noten en granen bevat elk voer hoogwaardige eiwitten, planten, kruiden, groenten en fruit uit de natuurlijke leefomgeving van het dierDeze belangrijke voedingscomponenten uit de natuur zijn enerzijds verwerkt in natuurlijk ogende en lichtverteerbare extrudaten en anderzijds toegevoegd in natuurlijke vorm. Mede door het hoge aandeel van extrudaten,gepofte en gewalste granen en groenten zijn de Premium Pets Place licht verteerbaar en knapperig van kortom: voedingen afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van het dierVoeder en verzorgingstip: Geef uw huisgenootje 2 x daags een bakje voer. Vergeet niet om iedere dag vers drinkwater te geven Verschoon regelmatig de kooi. Als lekkernij kunt u hem wekelijks een beloningssnack geven. Bewaartip. Na gebruik de verpakking goed sluiten en donker en koel bewaren. Overige gegevens de verpakking • Volledig adres • Internet gegevens.. Alle Pets Place voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!

€ 7.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

SMD ferriet 470 Ω (l x b x h) 1 x 0.5 x 0.5 mm Murata BLM15BD471SN1D 10000 stuks

SMD-ferriet 470 Ω (l x b x h) 1 x 0.5 x 0.5 mm Murata BLM15BD471SN1D 10000 stuks

€ 85.08

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Defender Station Wagon 1 10 Hard Body D110 334mm voor o.a. D110 SCX10

Prachtige Defender Station Wagon hard body. Deze body is gemaakt van ABS en wordt in de kleur wit geleverd. Deze body is passend te maken op een Axial SCX10. Omdat deze body een wielbasis heeft van 334mm is hij dus iets langer dan een originele body. Als je deze body op een RC4WD D110 chassis wil monteren dan heb je langere rails nodig.

Kenmerken van de Defender Station Wagon body

- Dashboard
- All four doors can be opened for realism
- Front hood and rear door panel can be opened
- Foldable sideview mirrors
- Door cards
- Window wipers
- Floor panel
- Center console
- Door handles
- Door steps
- Gear stick
- Hand brake
- Steering wheel
- Rearview mirror
- Foot pedals
- Seats are made of rubber for realism (black color)
- Body denders
- Windows
- Front grill
- Scale light buckets

Specificaties

- Lengte: 523mm
- Breedte: 213.5mm
- Hoogte: 174mm
- Wielbasis: 334mm

€ 214.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Decoratie beeld draak 28 cm

Zittende draak beeld 28 cm. Dit decoratie beeldje van een draak kijkt over een rand. Het beeldje is gemaakt van kunststof en heeft een formaat van ongeveer 28 cm. Ook geschikt voor buiten.

€ 26.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Summertime Beachball Colour

Spelen op het strand, op de camping en in de tuin met de Summertime Beachball set Colour! Samen met vrienden en familie speel jij beachball. Pak het batje stevig vast en laat de speciale beachball heen en weer vliegen. Kunnen jullie een nieuw...

€ 3.49

Klik hier voor meer informatie...

Product