Good Morning Dekbedovertrek Dolly

Good Morning Kids Dekbedovertrek Dolly

Onder dit Good Morning Dekbedovertrek Dolly kan jij heerlijk in slaap vallen. Door de schattige afbeelding van een hertje en het vogel vriendje heeft dit dekbedovertrek een groot knuffel gehalte. De roze kleurentinten maakt dit dekbedovertrek nóg liever. Droom over prachtige sprookjes en slaap lekker.

Katoenen dekbedovertrek = een natuurlijk dekbedovertrek!

Dekbedovertrek Dolly is vervaardigd van 100% katoen. Katoen is een natuurlijk materiaal afkomstig van de zaden van de katoenplant. Hoe kan het ook anders met zo'n ontwerp? Katoen heeft het allerlei eigenschappen die goed van pas komen bij de vervaardiging van beddengoed: het ademt goed, kan uitstekend vocht absorberen en gaat ontzettend lang mee.

Goodmorning Beddengoed kopen

Good Morning is altijd op de hoogte van de laatste trends en wat er hot en happening is in het seizoen. Daardoor ben je verzekerd van een modern dekbedovertrek dat voldoet aan de laatste mode. De dekbedovertrekken van Good Morning zijn vaak behandeld met een easy care finish, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden en te strijken zijn. Gun jezelf een kleine slaapkamer make-over en bestel Good Morning Dekbedovertrek Dolly.

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen Goodmorning
Product
 

Good Morning Kids Dekbedovertrek Lama

Good Morning Kids Dekbedovertrek Lama

Door dit vrolijke Good Morning Kids Dekbedovertrek Lama word je elke dag met een glimlach wakker. Het dekbedovertrek heeft een schattige afbeelding van een lama. De verschillende cactussen maakt het dekbedovertrek helemaal af. Maak je bed op met dit schattige overtrek en de slaapkamer wordt een feestje. 

Katoenen dekbedovertrek = een natuurlijk dekbedovertrek!

Goodmorning Dekbedovertrek Lama is vervaardigd van 100% katoen. Katoen is een natuurlijk materiaal afkomstig van de zaden van de katoenplant. Hoe kan het ook anders met zo'n ontwerp? Katoen heeft het allerlei eigenschappen die goed van pas komen bij de vervaardiging van beddengoed: het ademt goed, kan uitstekend vocht absorberen en gaat ontzettend lang mee. Nog een handigheidje?

Dit dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte. Handig, want zo past 'ie om vrijwel ieder dekbed (lengtemaat 200, 210 en 220 cm) en heb je ook bij een wat hoger matras nog voldoende stof over om je bed keurig in te stoppen. Bestel dit prachtige Dekbedovertrek Lama eenvoudig online. 

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen Goodmorning
Product
 

Good Morning Kids Dekbedovertrek Friesian

Good Morning Kids Dekbedovertrek Friesian

Good Morning Kids Dekbedovertrek Friesian is de perfecte keuze voor iedere paardenliefhebber. Een prachtig galopperend fries paard in het zand. Wat een beauty! Dromen om samen met dit prachtige paard de wijde wereld in te galoperen is nog nooit zo makkelijk geweest! Kruip heerlijk weg onder dit fijne Good Morning dekbedovertrek en slaap lekker.

Katoenen dekbedovertrek = een natuurlijk dekbedovertrek!

Goodmorning Dekbedovertrek Friesian is vervaardigd van 100% katoen. Katoen is een natuurlijk materiaal afkomstig van de zaden van de katoenplant. Hoe kan het ook anders met zo'n ontwerp? Katoen heeft het allerlei eigenschappen die goed van pas komen bij de vervaardiging van beddengoed: het ademt goed, kan uitstekend vocht absorberen en gaat ontzettend lang mee. Nog een handigheidje?

Dit dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte. Handig, want zo past 'ie om vrijwel ieder dekbed (lengtemaat 200, 210 en 220 cm) en heb je ook bij een wat hoger matras nog voldoende stof over om je bed keurig in te stoppen. Bestel dit prachtige Dekbedovertrek Friesian eenvoudig online. 

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen Goodmorning
Product
 

Goodmorning Dekbedovertrek Spot

Goodmorning Dekbedovertrek Spot

Vind jij giraffen ook zulke mooie dieren? Dan kan dit dekbedovertrek niet missen in je slaapkamer! Droom over een stoere safari en ontmoet deze bijzondere dieren. De slaapkamer valt zeker op met dit unieke dekbedovertrek van Goodmorning.

Katoenen dekbedovertrek = een natuurlijk dekbedovertrek!

Dekbedovertrek Horse is vervaardigd van 100% katoen. Katoen is een natuurlijk materiaal afkomstig van de zaden van de katoenplant. Hoe kan het ook anders met zo'n ontwerp? Katoen heeft het allerlei eigenschappen die goed van pas komen bij de vervaardiging van beddengoed: het ademt goed, kan uitstekend vocht absorberen en gaat ontzettend lang mee. Nog een handigheidje? Dit dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte. Handig, want zo past 'ie om vrijwel ieder dekbed (lengtemaat 200, 210 en 220 cm) en heb je ook bij een wat hoger matras nog voldoende stof over om je bed keurig in te stoppen.

Goodmorning Beddengoed kopen

Good Morning is altijd op de hoogte van de laatste trends en wat er hot en happening is in het seizoen. Daardoor ben je verzekerd van een modern dekbedovertrek dat voldoet aan de laatste mode. De dekbedovertrekken van Goodmorning zijn vaak behandeld met een easy care finish, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden en te strijken zijn. Gun jezelf een kleine slaapkamer make-over en bestel Goodmorning dekbedovertrek Spot. 

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen Goodmorning
Product
 

Goodmorning Dekbedovertrek Dinosaurus

Goodmorning Dekbedovertrek Dinosaurus

Droom over coole avonturen met gevaarlijke dinosaurussen! Dit spannende Goodmorning Dekbedovertrek Dinosaurus is versierd met allemaal verschillende dinosaurussen in stoere leger printjes. Wat is jouw favoriete dino? Maak de slaapkamer dinoproof en kruip heerlijk weg onder dit zachte katoenen dekbedovertrek.

Katoenen dekbedovertrek = een natuurlijk dekbedovertrek!

Dekbedovertrek Dinosaurus is vervaardigd van 100% katoen. Katoen is een natuurlijk materiaal afkomstig van de zaden van de katoenplant. Hoe kan het ook anders met zo'n ontwerp? Katoen heeft het allerlei eigenschappen die goed van pas komen bij de vervaardiging van beddengoed: het ademt goed, kan uitstekend vocht absorberen en gaat ontzettend lang mee. Nog een handigheidje? Dit dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte. Handig, want zo past 'ie om vrijwel ieder dekbed (lengtemaat 200, 210 en 220 cm) en heb je ook bij een wat hoger matras nog voldoende stof over om je bed keurig in te stoppen.

Goodmorning Beddengoed kopen

Good Morning is altijd op de hoogte van de laatste trends en wat er hot en happening is in het seizoen. Daardoor ben je verzekerd van een modern dekbedovertrek dat voldoet aan de laatste mode. De dekbedovertrekken van Goodmorning zijn vaak behandeld met een easy care finish, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden en te strijken zijn. Gun jezelf een kleine slaapkamer make-over en bestel Goodmorning dekbedovertrek Dinosaurus. 

€ 24.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen Goodmorning
Product
 

Reisklamboe Geimpregneerd 2 persoons

Fuctionele 2-persoons klamboe met een topkruisverbinding van kunststof poles voor een nog betere vorm. De klamboe éénpersoons is een nieuw model klamboe met een special kruisframe. Hiermee kan het net worden gebruikt als een piramidemodel, maar met alle voordelen van een boxmodel met steile wanden. De kunststof poles kunnen aan de bovenkant door de lussen bevestigd worden en met meegeleverde schroefhaak en touw kan de klamboe met de centrale haak als een piramide model opgehangen worden. De steile wanden van een box model helpen je te voorkomen dat je 's nachts tegen het net aan gaat liggen. Het frame en het net kunnen zeer klein worden opgevouwen, zodat het uitermate geschikt is voor in de koffer of rugzak.

€ 49.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen Deconet
Product
 

Klamboe 1 Persoons

Fuctionele éénpersoons klamboe met een topkruisverbinding van kunststof poles voor een nog betere vorm. De klamboe éénpersoons is een nieuw model klamboe met een special kruisframe. Hiermee kan het net worden gebruikt als een piramidemodel, maar met alle voordelen van een boxmodel met steile wanden. De kunststof poles kunnen aan de bovenkant door de lussen bevestigd worden en met meegeleverde schroefhaak en touw kan de klamboe met de centrale haak als een piramide model opgehangen worden. De steile wanden van een box model helpen je te voorkomen dat je 's nachts tegen het net aan gaat liggen. Het frame en het net kunnen zeer klein worden opgevouwen, zodat het uitermate geschikt is voor in de koffer of rugzak.

€ 39.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen Deconet
Product
 

Dekbedovertrek Poes Floris

Dekbedovertrek Poes Floris

Onder Dekbedovertrek Poes Floris verdwijnt je ochtendhumeur als sneeuw voor de zon. Een vrolijk katten dekbedovertrek met een grappig katje die jou gezelschap houdt bij het opstaan! Dit bedset zal het leuk doen in een trendy slaapkamer door zijn frisse kleuren.

Katoenen dekbedovertrek = een natuurlijk dekbedovertrek!

Dekbedovertrek Poes Floris is vervaardigd van 100% katoen. Katoen is een natuurlijk materiaal afkomstig van de zaden van de katoenplant. Hoe kan het ook anders met zo'n ontwerp? Katoen heeft het allerlei eigenschappen die goed van pas komen bij de vervaardiging van beddengoed: het ademt goed, kan uitstekend vocht absorberen en gaat ontzettend lang mee. Nog een handigheidje? Dit dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte. Handig, want zo past 'ie om vrijwel ieder dekbed (lengtemaat 200, 210 en 220 cm) en heb je ook bij een wat hoger matras nog voldoende stof over om je bed keurig in te stoppen.

Goodmorning Beddengoed kopen

Good Morning is altijd op de hoogte van de laatste trends en wat er hot en happening is in het seizoen. Daardoor ben je verzekerd van een modern dekbedovertrek dat voldoet aan de laatste mode. De dekbedovertrekken van Goodmorning zijn vaak behandeld met een easy care finish, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden en te strijken zijn. Gun jezelf een kleine slaapkamer make-over en bestel Goodmorning dekbedovertrek Poes Floris. 

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen Goodmorning
Product
 

Goodmorning Dekbedovertrek Dolfijn

Dekbedovertrek Dolfijn

Zwemmen met dolfijnen, het is voor velen een droom. Met dekbedovertrek Dolfijn komt die droom iedere nacht een beetje uit! Een spetterende dolfijn en tropische vissen om lekker onder weg te kruipen. Blub! 

Materiaal en maat kinderdekbedovertrek

Dit dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Het is verkrijgbaar in de maat 140 x 200/220 cm en wordt geleverd met een bijpassend kussensloop van 60 x 70 cm.

Good morning beddengoed

Good morning vervaardigt dekbedovertrekken voor kinderen en voor volwassenen. Maar welk ontwerp het dekbedovertrek ook siert en voor wie het ook bedoeld is: beddengoed van Goodmorning is gemaakt van 100% katoen. Zo ook dekbedovertrek Guus. Wat betekent dat nou eigenlijk precies?

Wat is katoen?

Katoen is zo veelvoorkomend dat we bijna zouden vergeten waar het eigenlijk vandaan komt. De productie van katoen begint bij de zaden van de katoenplant. Uit die zaden groeit een zachte, eencellige vezel die tot draden gesponnen kan worden. Die draden kun je vervolgens op allerlei manieren in elkaar weven of breien. Zo ontstaat een textiel dat zacht aanvoelt, sterk is, goed ventileert en veel vocht kan opnemen. Precies de eigenschappen die je zoekt bij het produceren van comfortabel en duurzaam beddengoed! Geen wonder dat zoveel mensen graag hun bed bekleden met items van katoen. Schaf nu het Goodmorning dekbedovertrek Dolfijn aan voor de kleine dofijnennliefhebber. 

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen Goodmorning
Product
 

Dekbedovertrek Owlz

Goodmorning Dekbedovertrek Owlz

Goodmorning Dekbedovertrek Owlz doet denken aan zomerse festivals waar je met je blote voeten in het gras kunt zitten. Het dekbedovertrek heeft illustraties van uilen in allerlei opgewekte kleuren, cactusjes in vrolijke bloempotten en aan de bovenzijde een streng kriebelende veertjes om het af te maken. Saillant detail: iedere uil draagt een indianentooi of bloemetjes op het hoofd. Een leuk hippie dekbedovertrek voor de festivalganger in de dop!

Katoenen dekbedovertrek = een natuurlijk dekbedovertrek!

Dit dekbedovertrek is vervaardigd van 100% katoen. Katoen is een natuurlijk materiaal afkomstig van de zaden van de katoenplant. Hoe kan het ook anders met zo'n ontwerp? Uit die zaden groeit een zachte, eencellige vezel die tot draden gesponnen kan worden. Die draden kun je vervolgens op allerlei manieren in elkaar weven of breien. Zo ontstaat een textiel dat zacht aanvoelt, sterk is, goed ventileert en veel vocht kan opnemen. Precies de eigenschappen die je zoekt bij het produceren van comfortabel en duurzaam beddengoed! Geen wonder dat zoveel mensen graag hun bed bekleden met items van katoen. 

Dubbel doorlopende instopstrook

Dit dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte, waardoor je voldoende materiaal overhoudt om het overtrek stevig in te stoppen. Het dekbedovertrek is verkrijgbaar in de maat 140 x 200/220 en wordt geleverd met een bijpassende kussensloop. Haal nu deze vrolijke uiltjes in huis met dekbedovertrek Owlz en naar bed gaan is nooit meer een probleem. 

€ 24.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen Goodmorning
Product
 

Klamboe Kelampu Ecru

Functionele klamboe met ring deze is geschikt voor een één of twéé persoons bed en is daarom voor de meeste bedden zeer geschikt. Kan aan één enkel punt aan het plafond boven het bed worden bevestigd.

€ 39.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen Deconet
Product
 

Spiderman Junior Bed

Spiderman junior ledikant. Ook voor de allerjongste fans heeft Slaaptextiel.nl nu een bed in het assortiment! Dit juniorbed heeft een matrasmaat van 70 x 140 cm en is geschikt voor peuters vanaf ca. 18 maanden tot ca. 6 jaar. Door de verhoogde zijdes kan uw kind niet makkelijk uit bed rollen. Het ledikant is gemaakt van solide MDF en gelakt in blauw en rood. De afbeeldingen van de Spiderman zijn gezeefdrukt. Met eronder 2 opbergbakken. Dit bed wordt geleverd inclusief lattenbodem, maar zonder matras. De benodigde afmeting is 70x140 cm. Bijpassend beddengoed en matras zijn te bestellen in onze webshop.

€ 149.00

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen No
Product
 

Star Wars wekkertje 13 cm

Nooit meer te laat op komen op school met deze stoere wekker van Star Wars. Dit leuke wekkertje kan niet missen als je fan bent van Star Wars. Het wekkertje heeft een afmeting van 13 cm

€ 14.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen No
Product
 

Klamboe Katoen Rond Kelampu

Functionele klamboe met ring deze is geschikt voor een één of twéé persoons bed en is daarom voor de meeste bedden zeer geschikt. Kan aan één enkel punt aan het plafond boven het bed worden bevestigd.

€ 49.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen Deconet
Product
 

Frozen Anna Elsa Klamboe

Wil jij jouw bed ook een prinsessenuitstraling geven? Dat kan met deze mooie klamboe van Disney Frozen. De klamboe is gemaakt van paars voile en heeft bovenop aan de voorzijde een leuke afbeelding van Anna en Elsa.

Het gordijn kan vastgezet worden dank zij de strikjes aan beide zijdes. Zo hangt hij nooit in de weg. Is alleen ter decoratie.

€ 33.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen Frozen
Product
 

Photo Animal Leeuw Rugzak

Deze stoere rugzak met een afbeelding van een leeuw is ideaal voor je kindje! Deze super leuke rugzak van een leeuw is niet alleen heel erg mooi en leuk, maar ook nog eens gemaakt van zeer goede materialen en heeft dus een hele goede kwaliteit!

De rugzak heeft de afmetingen van 44 x 29 x 21 cm en is dus een perfect maatje om wat spulletjes in mee te nemen voor bijvoorbeeld om te sporten, school of voor bij opa en oma te logeren.

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen Overige Merken
Product
 

Photo Animal Luipaard Rugzak

Deze stoere rugzak met een afbeelding van een luipaard is ideaal voor je kindje! Deze super leuke rugzak van een luipaard is niet alleen heel erg mooi en leuk, maar ook nog eens gemaakt van zeer goede materialen en heeft dus een hele goede kwaliteit!

De rugzak heeft de afmetingen van 44 x 29 x 21 cm en is dus een perfect maatje om wat spulletjes in mee te nemen voor bijvoorbeeld om te sporten, school of voor bij opa en oma te logeren.

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen Overige Merken
Product
 

Stoer Jongens Dekbed Tractor

Bijzonder dekbedovertrek met een print van een echte tractor, dit mooie dekbedovertrek mag niet ontbreken in de slaapkamer van onze kleine agrariër. Overdag fijn spelen met de tractors, en dan 's avonds lekker weg dromen onder je tractor dekbed. Dit éénpersoons dekbedovertrek van 100% katoen in de maat 140 x 200/220 cm wordt geleverd inclusief kussensloop van 60 x 70 cm. En heeft een instopstrook over de hele breedte en is ook geschikt voor XL bedden.

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen Goodmorning
Product
 

Klamboe Big Zwart 2 deurs

Deze extra-grote (kingsize) ronde klamboe in de kleur zwart kan aan één enkel punt aan het plafond worden bevestigd boven het bed en is geschikt voor de Queen- en King size bedden. Decoratief en praktische klamboe, voorzien van een katoenen top.

En het is wel zo prettig dat er 2 openingen zijn (aan weerzijden) voor het gemakkelijk in en uit stappen. Dit model heeft 2 ruime overslagen. Met uniek Castle cross- ophangframe. Verpakt in katoen foedraal met handgreep.

€ 49.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen Deconet
Product
 

Klamboe Schuin Dak of Vliering Ecru

Klamboe Schuin Dak of Vliering Ecru

Heb je een slaapkamer met een schuin dak of slaap je op een vliering? Ook dan kun je best gebruikmaken van een klamboe! Klamboe Schuin Dak of Vliering is – zoals de naam al aangeeft – speciaal vervaardigd voor dit soort slaapplekken. De klamboe verloopt qua hoogte namelijk van 200cm naar 120 cm. De klamboe is geschikt voor een eenpersoonsbed en heeft één hoge opening aan de lange zijde.

Voordelen rechthoekige klamboe

Het voordeel van een rechthoekige klamboe? Doordat de klamboe meerdere ophangpunten heeft, creëer je maximale ruimte boven het bed. Dat is erg handig wanneer je bijvoorbeeld een laag plafond hebt of een erg uitbundig bed met veel bombarie aan hoofd- en voeteneinde. De klamboe is vaak uitgevoerd met een flinke overslag aan de 'lange zijde(s)', waardoor je een handige en uitnodigende 'deur' creëert.

Materiaal klamboe

Twijfel je over de materiaalkeuze van je klamboe? Dan zijn de volgende punten misschien handig om op te letten: een klamboe van katoen heeft een zachte en natuurlijke uitstraling. Bijkomend voordeel is dat een klamboe van katoen niet 'statisch geladen' kan raken door droogte of wrijving. Dat kan bij synthetische materialen nog wel eens het geval zijn, hoewel dat natuurlijk geen probleem hoeft te zijn. Ook belangrijk om te weten: een katoenen klamboe trekt meer stof aan dan een exemplaar van bijvoorbeeld polyester of nylon en is daarom minder geschikt als je daar snel klachten van krijgt.

Meerdere ophangpunten: help?!

Een rechthoekige klamboe heeft per definitie meerdere ophangpunten. Geboren met twee linkerhanden en slaat de twijfel over een rechthoekig muskietennet nu opeens toe? Geen paniek: je kunt een rechthoekige klamboe relatief eenvoudig aan touwtjes of haakjes boven het bed hangen, doordat er ringetjes aan de bovenzijde bevestigd zijn. Dit maakt het ook mogelijk de klamboe aan gordijnkabeltjes op te hangen die je langs de muren van je bed spant. Als de klamboe er eenmaal hangt, heb je er geen omkijken meer naar. Een rechthoekige klamboe biedt immers zoveel ruimte dat je er onmogelijk in 'verstrikt' kunt raken en de boel pardoes weer naar beneden trekt tijdens een onrustige nacht. Klamboe Schuin Dak of Vliering is de moeite van het ophangen meer dan waard.

€ 44.95

Klik hier voor meer informatie...

Beddengoed.com Kinderen Deconet
Product