Verjaardag kaart met nieuws uit 1942

Nieuws kaart uit het jaar 1942. Deze informatieve nieuws kaart heeft een formaat van ongeveer 16 x 24 cm. De kaart vertoont de hoogtepunten uit het nieuws van uw eigen geboorte jaar! Als de kaart wordt geopend wordt er een nieuwsbericht gesproken met de 3 hoogtepunten van uw geboortejaar. Aan het einde van het nieuwsbericht wordt er gezegd : Het belangrijkste nieuws van dit jaar is uw geboorte.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Hippie broek paars met wijde pijpen voor heren

Paarse wijd uitlopende verkleedbroek voor heren. Leuke paarse lange broek die hoog op de heupen valt en wijd uitloopt. Perfecte broek om uw paarse outfit helemaal af te maken.

€ 24.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tropische vogel beeld blauwe papegaai 70 cm

Tropische vogel beeld papegaai. Dit (tuin) decoratiebeeld van een blauwe ara/papegaai op stam heeft een formaat van ongeveer 70 x 41 x 27 cm. Materiaal: polystone.

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Decor Walther handdoekhaakjes CO HAK3 CORNER mat zwart

rekje met 3 handdoekhaakjes voor wandmontage vervaardigd uit gematteerd zwart met een afmeting van 21 cm breed, 1,5 cm hooog en 3,5 cm diep, serie Corner

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oxigin 20 Attraction foil green 19 inch

De Oxigin 20 Attraction foil green 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Velda Green Line 5000

De Green Line 5000 met zijn sterke impeller koppelt een grote capaciteit aan een laag energieverbruik. Door zijn capaciteit van 5 m³ per uur en maximale opvoerhoogte van 3,5 meter is deze vijverpomp uitstekend geschikt voor fonteinen, beeklopen en watervallen. De Green Line pomp is ook uitstekend geschikt voor drukfilters en grotere filterinstallaties.

De inhoud van de vijver dient, afhankelijk natuurlijk van de visbezetting, in 2 - 5 uur te worden rondgepompt. Je dient hierbij rekening te houden met eventuele extra belastingen voor de vijverpomp zoals extra hoogte die overbrugd moet worden, de lengte van de vijverslangen of het pompen via een filterinstallatie. Let op: laat de pomp niet drooglopen; de motor kan daardoor beschadigen.

Kenmerken Velda vijverpomp Green Line 8000

  • Maximale capaciteit: 5.000 liter per uur
  • maximale opvoerhoogte: 3,5 meter
  • Inclusief thermische beveiliging
  • Slangtule: 25/32 mm (1x) + 32/40 mm (1x)
  • 40 Watt
  • 220 - 240 Volt / 50/60 Hz
  • Dompeldiepte minimaal 10 cm en maximaal 2 meter
  • Inclusief geaarde veiligheidskabel 10 meter
  • 2 jaar garantie

Plaatsing Green Line vijverpomp
Plaats de pomp in het water altijd op een stevige verhoging om te voorkomen dat de pomp onnodig vervuild wordt door de sliblaag of andere vervuilingen.

Onderhoud Velda vijverpomp
Wanneer de pomp in gebruik is, zal afhankelijk van de conditie van het water (veel of weinig vuil) regelmatig onderhoud moeten plaatsvinden om vuilvangende onderdelen schoon te maken. Te adviseren is om iedere 4 weken, of vaker (wanneer de wateropbrengst aanmerkelijk terugloopt), de voorfilterschaal schoon te spoelen en het schoepenrad te reinigen. Gebruik daarbij een zachte borstel en ruim schoon water.

€ 105.00

Klik hier voor meer informatie...

Product