Vrijgezellen Team tanktop dames

Witte dames tanktop shirt met Vrijgezellen Team opdruk. Ga met het hele Vrijgezellen Team verkleed met dit leuke shirt! De 100% katoenen tanktop heeft een 220 grams kwaliteit. De top kan gewassen worden op maximaal 40 graden en kan niet worden gestreken of in de droger ivm de opdruk.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Temperatuur datalogger testo 174T Set Te meten grootheid Temperatuur 30 tot 70 °C Kalibratie conform Fabrieksstandaard (zonder certificaat)

Robuuste en compacte datalogger voor het meten en registreren van temperaturen. De testo 174T voldoet aan de eisen van EN 12830 voor het bewaken van diepgevroren levensmiddelen.

€ 131.89

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Lounge tafel LED PRO

Lage lounge tafel met LED verlichting.

€ 795.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Rode lopers van 4,5 meter

Rode loper voor op een feestje. Deze voordelige rode loper is geaschikt voor ??nmalig binnen gebruik. Formaat: 450 x 50 cm. Materiaal: polyester (papier-achtig).

€ 8.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Geranium Blauw (Beemdooievaarsbek)

Een heerlijke vaste plant, die de gehele zomer door blijft bloeien. De plant is drachtplant voor honingbijen, hommels en vlinders. De helder paarsblauwe bloemen staan vaak met 2 bijeen. Een zeer dankbare plant. Zaai onder glas of bij voorkeur buiten op zaaibed en zodra hanteerbaar verspenen in potjes en later verplanten. Geschikt voor groepsbeplanting, borders en perken.

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 3.29

Klik hier voor meer informatie...

Product